петък, 15 юни 2012 г.

Бербатов в Малага? Всичко става ясно след две седмици


Клаас-Ян Хунтелаар основен конкурент на Бербо за място в атаката на тима от "Ла Росаледа"

Въпреки че съвсем скоро ще стане месец, откакто приключи кампанията във Висшата лига, бъдещето на най-голямата ни звезда в момента – Димитър Бербатов, тъне в неведение. Интерес към Бербо проявяват клубове от най-различни първенства на Стария континент, но най-засилените слухове за трансфер го свързват с испанската Ла Лига и сензацията Малага.

На „Ла Росаледа“ продължават с изграждането на боеспособен състав, а старши-треньорът на отбора Мануел Пелегрини вече си е набелязал няколко звезди за върха на атаката. Там, освен Бербатов, за основен негов конкурент за трансфер, е сочен нападателят на немския Шалке 04 – Клаас-Ян Хунтелаар.

„Лалето“, което в момента е с националния отбор на Холандия на Евро 2012, обаче ще струва доста скъпо на испанците, след като в Гелзенкиркхен му заковаха цена от 20 млн.евро. Бербо пък, който е нежелан на „Олд Трафорд“ и има още година договор с Юнайтед, ще излезе значително по-“тънко“ на Малага – едва 6,5-7 млн.евро.



Според медиите на Пиренеите Мануел Пелегрини и ръководството на тима от „Ла Росаледа“ ще решат до края на месец на кого да гласуват доверие за новия сезон в испанската Примера Дивисион. Заради по-ниската си трансферна цена, може да се смята, че Бербатов е с едни гърди по-напред от Хунтелаар. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар