вторник, 19 юни 2012 г.

Аржентински плеймейкър е топ-приоритет на ЦСКА


Николас Мартинес идва в България в най-скоро време



Аржентински плеймейкър е новата трансферна цел на родния гранд ЦСКА, научи репортер на Livesport.bg от сигурен източник! Става въпрос за 24-годишния Николас Мартинес, който за последно игра за чилийския Сантяго Уондърърс, а към момента е без отбор и може да бъде привлечен със свободен трансфер.

Мартинес, който започва кариерата си в юношеските формации на Велес Сарсфийлд, стига своя връх в кариерата си през 2009 година, когато подписва професионален договор с гранда Индепендиенте. Роденият на 25 септември 1987 година футболист е типичен вътрешен халф. Той е висок 169 сантиметра и тежи едва 60 килограма.

Той е наблюдаван дълго време от ЦСКА и старши треньорът Стойчо Младенов желае на всяка цена да го привлече в редиците си, тъй като е останал впечатлен от качествата му. Очаква се Мартинес да дойде в България до края на седмицата и да се присъедини към „червените“ в Боровец, където ще изкара пробен период.

Междувременно стана ясно, че унгарецът Вас, за когото се смята, че е сигурен нов в ЦСКА, може изобщо да не акостира у нас и да се размине с трансфер на „Армията“. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар