сряда, 13 юни 2012 г.

Убийствена конкуренция в Лудогорец - шампионите атакуват ШЛ с три нови класни попълнения

Отборът на Лудогорец не спира да работи по лятната селекция. Ръководството на шампиона на България смята да изпълни всички желания на треньора на тима Ивайло Петев, за да може разградчани да са конкурентноспособни на отборите в квалификационните кръгове на Шампионска лига.

За целта ще бъдат привлечени още три класни попълнения. От клуба категорично отказват да дадат повече подробности, но Sportal.bg научи, че става въпрос за двама централни защитници и централен нападател. Според Петев именно на тези постове тимът на Лудогорец имал най-голяма нужда да се подсили.

Вече са набелязани няколко футболисти и в момента текат усилени преговори. Веднага щом се стигне до споразумение, състезателите ще се присъединят към лагера на тима. Това обаче най-вероятно ще стане по време на подготовката в Австрия.

При добро стечение на обстоятелствата не е изключено "орлите" да привлекат и още някой играч, за да се засили още конкуренцията и Петев да има повече вариативност. Приоритет обаче е централен защитник и нападател тип таран.   

Лудогорец вече си осигури три нови попълнения -Жуниор Кайшара, Иван Чворович и Митчел Бургзорг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар