четвъртък, 14 юни 2012 г.

Бербатов чупи брадясал рекорд


Димитър Бербатов може изненадващо да премине в отбора на Ливърпул и по този начин да стане първият играч, трансфериран от директно "Олд Трафорд" на "Анфийлд" от 1964 година насам.
Новият мениджър на мърсисайдци Брендън Роджърс е взел решение да наруши едно от най-големите табута в английския футбол, като привлече българския нападател на Манчестър Юнайтед.
Бившият бос на Суонзи Сити смята, че Бербо може да помогне на отбора на Ливърпул да бележи повече попадения, тъй като Анди Керъл и Луис Суарес не бяха толкова ефективни през миналата кампания.
Роджърс е приятел с мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън и през тази седмица ще отправи запитване за нападателя, който има една година от своя договор с "червените дяволи".
Последният играч, който прави трансфер между двата тима е Фил Чиснол, който преминава от Юнайтед в Ливърпул през 1964 година. Тимът от Манчестър вече отказа на Габриел Хайнце да премине на "Анфийлд" през 2007 година, но може и да пусне Бербатов през тази година, тъй като той взима доста висока заплата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар