петък, 15 юни 2012 г.

Украйна - Франция 0:0, двубоят е прекратен в 5-ата минута

Един от съдомакините на Евро 2012 Украйна излиза срещу Франция в първия двубой от втория кръг в Група "D". Андрий Шевченко и компания вече записаха първата си победа на финалите - с 2:1 над Швеция, докато "петлите" стартираха със стратегическо равенство 1:1 срещу Англия. Вече са ясни и стартовите състави, с които Олег Блохин и Лоран Блан ще излязат на "Донбас Арена"в Донецк.

Украинците, които никога досега не са побеждавали днешния си съперник, започват в схема 4-2-3-1, като на върха отново е неостаряващият Шевченко, а зад него е Воронин. По крилата им помагат напористите Коноплянка и Ярмоленко. Анатоли Тимошчук и Серхий Назаренко ще действат пред карето защитници, които ще бъдат в състав Селин, Михалик, Хачериди и Гусев. На вратата без конкуренция е Андрий Пятов.

Две промени в своя стартов състав е направил селекционерът на Франция Лоран Блан, като на левия бек започва Гаел Клиши, който заменя Патрис Евра, а в халфовата линия доверие получава Жереми Менес за сметка на Флоран Малуда, който започна като титуляр в двубоя с Англия. Крилото на ПСЖ ще играе по десния фланг, докато Самир Насри е изтеглен  като вътрешен халф.

Двубоят стартира с изключително лоши метеорологични условия, като над Донецк се разрази истинска гръмотевична буря, а дъждът, който се излива на "Донбас Арена", е проливен. По този причина главният рефер Бьорн Куйперс прекрати двубоя още 5-ата минута. Все още не е ясно кога срещата ще бъде подновена. Информацията до момента е, че мачът няма да бъде подновен преди 20,00 часа българско време.



ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

СЪСТАВИТЕ НА УКРАЙНА И ФРАНЦИЯ ТУК!!!
РАЗВОЯТ НА МАЧА МИНУТА ПО МИНУТА ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ С ФЕНОВЕТЕ НА УКРАЙНА И ФРАНЦИЯ!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар