четвъртък, 23 август 2012 г.

Челси победи Рединг с гол от засада

На "Стамфорд Бридж" и съдиите помагат.

POINT TO PROVE ... Fernando Torres rumbled Reading with a late strike
Фернандо Торес

Челси е на върха в класирането след победата над Рединг.Срещата започна очаквано с натиск на домакините, които откриха резултата от дузпа в 18-ата минута реализирана от Франк Лампарт.
Това не стресна гостите и те бързо вкараха две попадения чрез
Павел Погребняк в 25-ата и Дани Гътри в 29-ата минута, като за втория гол основна вина имаше вратаря на Челси Петер Чех.
Така резултата остана непроменен до 69-ата минута, когато Гари Кейхил изравни, а стражът на Рединг Адам Федеричи не се намеси добре.
В 81-ата минута пък бе зачетен гол на Фернандо Торес, който отбеляза от засада.Последното попадение дойде в самия край на мача, когато вратаря на Рединг се бе включил при изпълнение на ъглов удар при, което Иванович оформи и крайното 4:2


Мениджърът на Челси Роберто Ди Матео: "Това е много забавна игра за привържениците. Започнахме много добре, със сигурност, но се дръпнахме малко назад, което даде възможност да ни изравнят и да излязат напред в резултата."

"Ние държахме топката под контрол и за наше щастие успяхме да победим. Не съм гледал повторение при гола на Торес. Погледнах към страничния съдия незабавно и той даде гол."

"Аз съм много щастлив с отбора. Имаме добър колектив и го показахме.Трябва да поздравя Рединг, тъй като те се представиха отлично."


Мениджърът на Рединг Брайън Макдермот:"Това е срамота... наистина съм разочарован заради играчите, отвратен съм от страничния съдия, който направи грешка за третия гол. Сигурен съм, че той ще бъде разочарован от себе си след като изгледа повторението".

"Ние мислехме, че има нещо за нас при 2:2 и се надявахме, че имаме сили да постигнем повече.Не заслужавахме да загубим."

"Това, което трябваше да направим, е да се движим много бързо. Играхме много добре срещу Европейските шампиони и това показва, че заслужихме  да сме тук."

"Опитваме  всичко възможно, за да играем най-добрия футбол, на който сме способни. Казах си, когато поех тази работа, че ще опитам да печеля мачовете си."


Няма коментари:

Публикуване на коментар