понеделник, 16 юли 2012 г.

Отворено писмо от събора на привържениците на ЦСКА





ДО ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН, КОЙТО ПОНЕ ВЕДНЪЖ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ Е БИЛ ГОРД С ОНОВА, КОЕТО ЦСКА Е ДАЛ НА РОДИНАТА!











КОПИЕ ДО:



НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


Скъпи приятели,
Уважаеми дами и господа,


Дойде моментът да кажем СТИГА!Случващото се в любимия клуб не може да продължава! Четири години управление на сегашните собственици доведоха до тотално сриване на моралните добродетели и традициите на този славен клуб. ЦСКА е клуб, който е основан от Българската армия, привържениците на този клуб зоват себе си ​​"Армейци." Българската армия е създала нашата държава и е институцията, дала най-голяма слава и гордост на нашия народ.
Онези, които създадоха нашия клуб, бяха водени от същите принципи и добродетели и вярваха в същото, в което вярваха и онези, които създадоха преди повече от 1300 години майка България.



Именно поради това ние казваме СТИГА!



1. Снемаме доверието си към сегашните собственици на ПФК "ЦСКА"ЕАД!



2. Ще дадем подкрепата си на отбора по онзи начин, по който само агитката на ЦСКА може - от първата до последната минута, така, както е било винаги, и така, както САМО СЕВЕРНАТА ТРИБУНА ГО ПРАВИ!



3. Заявяваме най-категорично своето доверие към старши треньора на отбора Стойчо Младенов!



4. Не желаем любимият ни клуб да бъде поле за изява на персони, ползващи отбора единствено и само за свои лични и користни цели!



5. Не желаем името на ЦСКА да бъде синоним на зло, лъжа, измама, некоректност, непочтеност, скандали и безконечни съдебни спорове!



6. Не желаем най-светлото в нашият клуб - нашите юноши, да имат каквото и да било общо с онова, което днес е база, условия и "грижи" за тях на Българска Армия и Панчарево!



7. Не желаем нашият клуб да е част от онова, което се нарича "черно тото", "уреден мач", "уреден шампионат" и всичко, което е несъвместимо с феър плея!



С оглед на горното призоваваме институциите в Република България да направят необходимото в най-кратки срокове да бъде осъществена промяна на собствеността на клуба!



ПОЗВОЛЯВАМЕ СИ ДА ВИ НАПОМНИМ, ЧЕ ЦСКА Е СЪДБА, ЛЮБОВ, КАУЗА НА МИЛИОНИ ПОЧТЕНИ БЪЛГАРСКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!


ДА ЖИВЕЕ ЦСКА СОФИЯ!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар